voordelen coachingsschool
Voordelen van Coachingsschool

Ervaren coaches

Al onze opleidingen worden gegeven door coaches met jarenlange praktijkervaring. Zij bereiden jou voor op een succesvolle loopbaan als coach.

Begin op elk moment

Zelf bepalen waar je studeert en wanneer je begint? Met de thuisstudies van Coachingsschool heb jij de controle over jouw studietraject!

Gratis uitproberen

Je hebt alle vrijheid om de studie te kiezen die aansluit bij jouw doelen en ambities. Download bijvoorbeeld een gratis proefhoofdstuk om te ontdekken of een cursus bij je past.

Kwaliteitsopleidingen

Coachingsschool is dé specialist op het gebied van coachingsopleidingen. We houden de kwaliteit hoog en de opleidingen voordelig, zodat iedereen de kans krijgt om een gedegen coach te worden.

Fysiek en online

Op ons secretariaat is het mogelijk om alle lesboeken door te bladeren, zodat je een goede indruk krijgt van de opleidingen. Ben je ingeschreven, dan heb je altijd toegang tot jouw lesmateriaal via de eCampus of via de lesmap die je krijgt thuisgestuurd.

Meteen aan de slag

Er is steeds meer vraag naar professionele coaches. Heb je een diploma behaald aan Coachingsschool, dan liggen de carrièremogelijkheden voor het oprapen!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0