Wat is de Coachingsschool?

De Coachingsschool is onderdeel van de Ondernemersschool B.V. en maakt deel uit van een grootschalige, internationale onderwijsgroep. We bieden een breed aanbod van beroepsgerichte coachingsopleidingen. Deze zijn allemaal gericht op de praktijk, dus jij gaat na het behalen van je diploma meteen in de coachingsbranche aan de slag!

We staan bekend om de kwalititeit die we bieden: zowel in het contact met onze studenten, maar ook in de inhoud van onze thuiscursussen. Onze docenten leren jou alles over de coachingwereld!


Flexibel studeren

Een van de vele voordelen van het volgen van een thuisstudie bij de Coachingsschool is dat je enorm flexibel studeert. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je studeert hoe, waar en wanneer je dat maar wil. Zo is het studeren prima te combineren met je werk, hobby's, familie en vrienden! Ook zijn thuisstudies laagdrempelig, waardoor je sneller de stap neemt om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Ontdek de voordelen
Dé specialist in coachingsopleidingen

Met onze studies hebben wij als doel jou op te leiden tot een echte coachingsprofessional. Je krijgt les van ervaren docenten die het lesmateriaal zorgvuldig samenstellen. Zij dragen hun coachingskennis over aan jou, zodat jij beschikt over de meest up-to-date kennis op het gebied van coaching.

Ga jij aan de slag als bedrijfscoach, life coach of sportcoach? Bekijk hier al onze thema's.

Kies een opleiding

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-