Bepaal zelf wanneer je begint met studeren

Wanneer je je inschrijft voor een van onze thuisstudies, ga je meteen aan de slag! Waar je bij andere onderwijsinstellingen moet wachten tot een specifieke startdatum, begin je bij ons direct met studeren. Je hebt gelijk toegang tot het digitale lesmateriaal en studentenplatform eCampus. De eCampus is beschikbaar voor pc en als smartphone app. Op dit studentenplatform vind je allerlei ondersteunend materiaal voor je opleiding. Denk aan foto's, video's en extra opdrachten. Zo krijg je je lesmateriaal nóg sneller onder de knie. Daarnaast biedt eCampus de mogelijkheid om overal waar je wil contact op te nemen met je docent. Ook ontvang je de gedrukte cursusmap zo snel mogelijk.

Schrijf je dus vandaag nog in voor een van onze coachingsopleidingen en ga meteen van start!

Begin vandaag nog

Meteen aan de slag in de coachingswereld

Alle opleidingen van de Coachingsschool zijn praktijkgericht, waardoor jij meteen na het behalen van je diploma begint aan een uitdagende coachingsbaan. Alle kennis die je tijdens de opleiding opdoet is helemaal up-to-date met de laatste ontwikkelingen in het werkveld. Daarnaast hebben al onze docenten jarenlange praktijkervaring in de coachingswereld. Hierdoor hebben zij alle kennis in huis om jou te op te leiden tot een succesvolle coachingsprofessional!

Wil je nog meer ervaring opdoen voordat je je echt op de arbeidsmarkt begeeft? Dan heb je altijd de mogelijkheid om stage te lopen! We voorzien je graag van een stageovereenkomst.

BEkijk ons aanbod


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-