Waarom studeren aan de Coachingsschool?

De wereld lijkt tegenwoordig steeds sneller te draaien, waardoor coaching steeds normaler wordt en onderdeel is van je persoonlijke én professionele ontwikkeling. Als coach help je mensen zichzelf weer terug te vinden en de beste versie van zichzelf te worden! Na een opleiding bij de Coachingsschool ga je meteen aan de slag met het helpen van anderen, bijvoorbeeld als creatief therapeut, bedrijfscoach of life coach.

Toenemende aandacht voor zelfontwikkeling

De laatste jaren zijn we ons steeds bewuster geworden van onze gezondheid: we proberen goed voor ons lichaam te zorgen door meer te bewegen en gezonder te eten. Maar er is ook steeds meer focus op zelfontwikkeling. We vinden het belangrijk om ook mentaal de beste versie van onszelf te zijn.

Door deze ontwikkeling neemt de vraag naar coaches enorm toe en is er in de coachingsbranche meer dan genoeg werk te vinden. Na het behalen van je diploma aan de Coachingsschool ga je dus meteen aan de slag in een uitdagende coachingsfunctie! Zo maak jij het verschil in de wereld.


Ontdek alle coachingsopleidingenLes van ervaren coaches

Alle docenten die lesgeven aan de Coachingsschool zijn stuk voor stuk ervaren coaches, therapeuten en trainers. Door hun jarenlange praktijkervaring zijn zij dé aangewezen personen om jou op te leiden tot professioneel coach. De passie die zij voor hun vak hebben, delen ze graag met jou. Hierdoor is de begeleiding persoonlijk én vakkundig. Zo haal je binnen no time je diploma!

maak kennis met onze docentenErkend diploma

Onze school is onderscheidden met vele certificaten en erkenningen. Deze bewijzen de hoge kwaliteit van onze opleidingen.

Hierdoor is een diploma wat je aan de Coachingsschool behaalt erg waardevol en heb jij een geweldige uitgangspositie op de arbeidsmarkt!

Schrijf je nu in


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-