teacherLabel

Kim Lemmen

4.2/5

Na haar studie Culturele antropologie in Nederland heeft onze docente Kim Lemmen, de master Sociologie en de master Onderwijskunde in Antwerpen voltooid en vervolgens de master-na-master Lerarenopleiding filosofie en maatschappijwetenschappen aan de KU Leuven gevolgd. Sinds 2014 is ze werkzaam als docent, consultant, onderzoeker en ontwikkelaar van e-learnings en schriftelijk lesmateriaal. ´Theorie verbinden aan de praktijk, dat maakt het werk zo mooi´, zo vertelt Kim.
 
Voor enkele opleidingen werkt Kim samen met haar collega José Valverde. José is sociaal-cultureel antropoloog en heeft na zijn bachelor Culturele antropologie de Master Internationale migratie afgerond. Sinds 2008 werkt hij als sociaal-cultureel onderzoeker.

teacherGivesCourse Bedrijfsfilosofieand Life Coach.

Kim Lemmen givesCourses

Bedrijfsfilosofie

Lekker flexibel studeren, vanuit huis of onderweg!

Life Coach

Leer feedback geven en ontvangen, begripvol luisteren, doelen en actieplannen opstellen.


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo