Het opleidingsplan: een succesformule voor werkgevers

Steeds meer bedrijven stellen opleidingsplannen dat tegemoet komt aan specifieke bedrijfsbehoeften en opleidingsnoden. Het plan geeft werknemers recht op een aantal opleidingsdagen en is uniek voor elk bedrijf. Zo krijgen werknemers de kans om zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied.

moreInfo

Het opleidingsplan: groeimogelijkheden voor werknemers

Steeds meer bedrijven stellen opleidingsplannen op voor hun werknemers, waardoor werknemers een aantal dagen opleiding krijgen per jaar. Het plan geeft werknemers jaarlijks recht op een aantal opleidingsdagen en is uniek voor elk bedrijf.

moreInfo

Hoe Ramadan je helpt je ​​professionele doelen te bereiken

Ramadan is een heilige periode waarin beoefenaars vasten van zonsopgang tot zonsondergang. Deze periode wordt vaak geassocieerd met spiritualiteit en persoonlijke reflectie, maar heeft ook een positieve invloed op het nastreven van je professionele doelen.

moreInfo

Stimuleer positieve gedragsverandering en ga aan de slag als agressiecoach

Ben je geïnteresseerd in het helpen van mensen die worstelen met agressieproblemen en wil je je kennis en vaardigheden op dit gebied vergroten? Dan is een opleiding tot agressiecoach een uitstekende manier om je carrière vooruit te helpen en tegelijkertijd bij te dragen aan positieve verandering in het leven van anderen.

moreInfo

De perfecte balans tussen werk, studie en je sociaal leven

Het vraagt soms een flinke inspanning om een perfect evenwicht te vinden tussen alle dingen die je doet in het leven. Hoe regel je het huishouden, blijf je productief op je werk, geniet je van je sociaal leven én behaal je toch dat diploma secundair onderwijs waar je al zo lang van droomt?

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0