Massagetechnieken uit het Verre Oosten

Al meer dan 4000 jaar worden Chinese massagetechnieken zoals de Tui-Na massage en de Zhi Ya massage – ook wel acupressuur genoemd – toegepast en steeds verder verfijnd. Deze stijlen combineren aspecten van de vertrouwde Westerse massage met de traditionele Chinese geneeskunde.

moreInfo

Een opleiding volgen: een investering die zich altijd terugbetaalt

Economische omstandigheden veranderen voortdurend, waardoor bedrijven genoodzaakt zijn om nieuwe strategieën te ontwikkelen die daar zo goed mogelijk op aansluiten. Op welke manier moet je investeren om er het maximale voordeel uit te halen? In deze blog geven we daar antwoord op.

moreInfo

Na het vasten je normale eetpatroon weer oppakken

Een langdurige periode van vasten, zoals de ramadan of detoxen, is een grote verandering in ritme. Het spijsverteringsstelsel gaat op een andere manier werken. Na de zuivering is het van essentieel belang om doordacht je oude of verbeterde eetpatroon weer op te pakken, zodat de overgang soepel verloopt en het lichaam er het meeste voordeel uit haalt.

moreInfo

Zo vind je de opleiding die het best bij jou past

Denk je erover om een van onze opleidingen te gaan volgen, maar twijfel je wat de beste studiekeuze is? Wij helpen je hier graag mee! Met deze vier stappen weet je zeker dat je de juiste studiekeuze maakt!

moreInfo

5 goede redenen om een thuisstudie te volgen

Het volgen van een thuisstudie is een verstandige keuze: je volgt je cursus waar je maar wilt, besteedt de tijd die je eraan wilt besteden, het is goedkoper en je kiest de opleiding die je wilt volgens JOUW wensen!

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0