De perfecte balans tussen werk, studie en je sociaal leven

Het vraagt soms een flinke inspanning om een perfect evenwicht te vinden tussen alle dingen die je doet in het leven. Hoe regel je het huishouden, blijf je productief op je werk, geniet je van je sociaal leven én behaal je toch dat diploma secundair onderwijs waar je al zo lang van droomt?

moreInfo

Succesverhaal: interview met oud-student Medisch Secretariaat Lydia Renard

In deze blog vertelt onze oud-student Lydia Renard haar succesverhaal. Na het afronden van haar opleiding Medisch Secretariaat gevolgd, kreeg ze een baan waarin ze het nu enorm naar haar zin heeft. 

moreInfo

Massagetechnieken uit het Verre Oosten

Al meer dan 4000 jaar worden Chinese massagetechnieken zoals de Tui-Na massage en de Zhi Ya massage – ook wel acupressuur genoemd – toegepast en steeds verder verfijnd. Deze stijlen combineren aspecten van de vertrouwde Westerse massage met de traditionele Chinese geneeskunde.

moreInfo

Een opleiding volgen: een investering die zich altijd terugbetaalt

Economische omstandigheden veranderen voortdurend, waardoor bedrijven genoodzaakt zijn om nieuwe strategieën te ontwikkelen die daar zo goed mogelijk op aansluiten. Op welke manier moet je investeren om er het maximale voordeel uit te halen? In deze blog geven we daar antwoord op.

moreInfo

Na het vasten je normale eetpatroon weer oppakken

Een langdurige periode van vasten, zoals de ramadan of detoxen, is een grote verandering in ritme. Het spijsverteringsstelsel gaat op een andere manier werken. Na de zuivering is het van essentieel belang om doordacht je oude of verbeterde eetpatroon weer op te pakken, zodat de overgang soepel verloopt en het lichaam er het meeste voordeel uit haalt.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0