teacherLabel

Martin Dijs

4.9/5

Sinds 2016 ben ik docent voor de opleidingen Burn-out Coach, Trainer Faalangst en Weerbaarheid en ADHD Coach. Daarnaast werk ik als onderwijsspecialist op het gebied van gedrag bij Passend Onderwijs Lelystad Dronten. Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen zijn wie ze zijn. Om je goed te kunnen voelen met wie je bent heb je soms even een duwtje in je rug nodig. Ik zie dat als de gemene deler van de cursussen die ik verzorg: zorgen dat de ander kan zijn wie hij is. Met respect voor de ander kijken hoe je die ander een stapje verder kunt brengen op zijn of haar reis.
 
Mijn achtergrond ligt in het speciaal onderwijs. Ik heb een kleine 14 jaar voor de klas gestaan op een school voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Daarvoor heb ik klinische kinder- en jeugdpsychologie gestudeerd aan de VU en heb ik de verkorte opleiding PABO gedaan. Ik wens je veel plezier bij het volgen van de door jou gekozen cursus.


Martin Dijs givesCourses

Trainer Faalangst-Weerbaarheid

Wil jij doeltreffende ontspanningsoefeningen en weerbaarheidstraining kunnen toepassen?

Burn-out Coach

Deze cursus leert je je werknemers te ondersteunen en terug energiek aan de slag te gaan.

ADHD Coach

Tijdens de opleiding ADHD Coach krijg je inzicht in hoe je met kinderen met ADHD omgaat.


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo