teacherLabel

Chantal van de Walle

4.7 / 5
Chantal van de Walle heeft naast een eigen praktijk waarin ze mensen vanuit een psychologische aanpak begeleidt in hun leven, ook de cursus Rookstopcoach geschreven. Ze doceert de opleiding omdat ze beroepsmatig de kennis heeft om mensen professioneel te begeleiden, te stimuleren en te motiveren, maar ook omdat ze zelf een hele hoop ervaring heeft binnen haar vakgebied.
 
“Mijn stijl van lesgeven zou ik willen omschrijven als instructief, maar altijd met een grote eindverantwoordlijkheid voor de student zelf. Als docent reik je kennis aan die de student vervolgens op verschillende manieren eigen maakt”, meent ze. “Dat de student zelf aan de slag gaat met de aangeboden stof en deze zelf verwerkt, is erg belangrijk.” Stoppen met roken moet je immers zelf doen, maar docente Chantal helpt je alvast op de goede weg!
Chantal van de Walle heeft naast een eigen praktijk waarin ze mensen vanuit een psychologische aanpak begeleidt in hun leven, ook de cursus Rookstopcoach geschreven. Ze doceert de opleiding omdat ze beroepsmatig de kennis heeft om mensen professione
readMore

Chantal van de Walle givesCourses

undefined

Motiverende Gespreksvoering

homeLabel

study247

Met onze thuisstudie Motiverende Gespreksvoering leer jij snel de kneepjes van het vak.

€ 279.00


undefined

Psyche & Voeding

homeLabel

study247

Van je passie je beroep maken? Volg nu je roeping!

€ 279.00


undefined

Ritueelbegeleider

homeLabel

study247

Behaal jouw beroepsdiploma! ISO Gecertificeerd. Begin snel als Ritueelbegeleider

€ 349.00


undefined

Rouw- en Verliescoach

homeLabel

study247

Volg de cursus Rouw- en Verliescoach en studeer waar en wanneer je wil.

€ 433.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0