Het studietraject voor jou

Met het All-You-Can-Study-traject bieden we jou het summum in de opleidingswereld; jij volgt onbeperkt cursussen aan een vast bedrag per jaar of maand. Net zoals bij een Persoonlijk Studietraject beslis je uit ons opleidingsaanbod van meer dan 300 cursussen zelf wat je wil leren. Zo volg je dus verschillende opleidingen na elkaar of tegelijk.

Productiviteit is inherent verbonden met intellectuele groei en uiteindelijk succes. Mensen met succes zetten in op levenslang leren. Daarom is het belangrijk je tijd juist in te delen. In één dag zitten slechts 86.400 seconden. Gebruik ze verstandig met een All-You-Can-Study-traject!

START NU

Onbeperkte thuisstudies

studeer thuis

Wanneer begin je?

Met een All-You-Can-Study-traject start je wanneer je zelf wil. Als je het All-You-Can-Study-traject volgt, reken je op de beste service die onze school te bieden heeft; jij krijgt op voorhand een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen, die een jaar (of langer) aan je zijde staat. We doen vooraf een intake-gesprek, zodat wij jouw wensen en toekomstperspectief kennen, en samen met jou een aantal mogelijke planningen bekijken. Jij beslist te allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je start, met een maximum van 3 opleidingen tegelijkertijd. Je opleidingsadviseur blijft gedurende de volledige looptijd van het traject voor jou beschikbaar om je verder te begeleiden.

Start nu

Vul het contactformulier in. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op een van onze inkijklocaties: elke dag tussen 10u en 17u in Breda.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-