all you can study
All You Can Study: haal alles uit je studietijd

Met het All-You-Can-Study-traject van Coachingsschool volg je maximaal drie opleidingen tegelijkertijd. Je hebt dus alle vrijheid om te ontdekken wat bij jou past en je eigen toekomstige loopbaan samen te stellen!

Wanneer begin ik?

Dat bepaal je helemaal zelf. We starten met een intakegesprek, zodat wij jou leren kennen. Dan wordt het veel makkelijker om een studieplan op maat te maken. Je krijgt van ons professioneel advies, maar uiteindelijk bepaal jij zelf hoe jouw toekomst eruit ziet.

Wat voor opleidingen zijn er?

Je kiest uit onze flexibele thuisstudies op het gebied van coaching en training. Elke soort opleiding heeft unieke voordelen. Met een thuisstudie ben je vrij om te studeren waar, wanneer en hoe je wil.

Welke opleiding je ook kiest: je krijgt sowieso alle kennis en vaardigheden aangereikt die je nodig hebt om je carrière een boost te geven.

Voordelen van All You Can Study

Hieronder alle voordelen van het All-You-Can-Study-traject op een rijtje:

  • Persoonlijke begeleiding

Je krijgt een persoonlijke opleidingsadviseur die jou een jaar (of langer) begeleidt. Tijdens een intake brengen we jouw wensen en doelen in kaart. Samen zoeken we dan naar de snelste weg om dit te bereiken.

  • Altijd voordelig

We hanteren een vaste en voordelige prijs voor alle opleidingen. Heb je een van de drie opleidingen afgerond, dan kies je daarna gewoon weer een nieuwe opleiding.

  • Kies de opleiding die bij je past

Je hebt de keuze uit verschillende thuisopleidingen. Zo leer je altijd iets nieuws!


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0